Zondag 14 juli Jommekesdag in Bokrijk - VIDEO

Zondag 14 juli Jommekesdag in Bokrijk - VIDEO

25/06/2013 Zondag 14 juli Jommekesdag in Bokrijk - VIDEO


Kom het op zondag 14 juli mee beleven! Voor het vierde jaar op rij organiseren uitgeverij Ballon Media en Domein Bokrijk dan de Jommekesdag. Dit grootse gezinsevenement breidt zijn  speelruimte uit en pakt uit activiteiten die allemaal rechtstreeks inspelen op de belevenissen van de populaire stripheld.

Recht uit de belevenissen van Jommeke
Bananenvangen zoals in Het Chococomplot, holderdebolderracen zoals met De grasmobiel of kokerellen uit Jommekes Wereldkookboek: de activiteiten en spelletjes komen deze keer stuk voor stuk recht uit de wereld van Jommeke. Zo liggen de avonturen van de blonde striphelden keer op keer aan de basis van het volledige activiteitenaanbod. Kroon op het werk? De sprekende ezel uit het gelijknamige album!

Gratis toegang voor wie zich verkleedt
Kinderen die zich verkleden als Jommeke of een van zijn vriendjes, krijgen opnieuw gratis toegang. De Jommekesdag zet het succes van die massale verkleedpartij extra in de verf met bijkomende tijdstippen waarop de kids de kans krijgen om hun outfit te showen op een heuse catwalk. Info en voorwaarden vind je hier.

Jommeke én Flip én de rode geit
Natuurlijk is ook Jommeke zelf van de partij en gaat hij met de kinderen op de foto. Nieuw dit jaar is dat Flip hem voor het eerst heel de dag vergezelt. En wat het helemaal af maakt: je kan je met je striphelden laten fotograferen naast de rode 2PK of geit zoals uit de albums. Op het grote podium is de hele dag door animatie: de catwalkmomenten wisselen af met spelletjes en er zijn veel prijzen te winnen.

Hand- en rotstekeningen
Ook de tekenaars van Jommeke zijn present en geven verschillende signeersessies. Tijdens teken- en kleurworkshops gaan de kids zelf aan de slag. Dat doen ze ook op een gigantische rotswand, recht uit het album Holeman, die ze kunnen volkrabbelen met ‘kopvoeters’ van Jommeke.

Spelen = winnen: maak kans op een Jommekesweekend
Bij elk spel of attractie krijg je na het spelen een stempel op de stempelkaart die je in het programmaboekje vindt. Met een volle stempelkaart maak je kans op een gezingsarrangement voor het Jommekesweekend in Sun Parks De Haan van 22 tot 25 november. Opgelet: de winnaar wordt om 16.30u bekendgemaakt op het hoofdpodium.

Jommekesdag2013_191x270mm_HR-(2).jpg


Praktisch
Wat: Jommekesdag in Bokrijk, een dag vol avonturen voor jong en oud
Wanneer: zondag 14 juli 2013 van 10u tot 18u
Waar: Domein Bokrijk – Bokrijklaan 1 – 3600 Genk
Toegang: gratis voor kinderen tot 3 jaar + kinderen tot 14 jaar die zich verkleden als Jommeke of een van zijn vriendjes; € 1 voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 26 jaar; € 10 voor volwassenen

Ballon Media België

Franklin Rooseveltplaats 12
2060 Antwerpen - België
T. +32 (0)3 294 15 00
F. +32 (0)3 294 15 01
E. info@ballonmedia.com

BTW BE 0425 148 327
© 2011 Development by BrainSolutions | Powered by KenticoCMS