Ballon Media gaat Clavis titels verdelen

01/01/2011. Ballon Media Sales. Ballon Media gaat Clavis titels verdelen
Vanaf 1 januari 2011 verspreidt Ballon Media Sales de kinderboeken van Clavis Uitgeverij voor de kanalen buiten de klassieke boekhandel in Vlaanderen en Nederland.

De deal betreft de grootdistributie, grossiers en speelgoedketens voor zowel Vlaanderen als Nederland. De nieuwe samenwerking verheugt beide bedrijven en schept kansen voor de toekomst. Zo biedt de bundeling van krachten de garantie dat een breed en kwalitatief aanbod van kinderboeken zijn weg naar de klant blijft vinden via alle verkoopkanalen.

Clavis Uitgeverij
Clavis Uitgeverij is een van de grootste onafhankelijke kinder- en jeugdboekenuitgevers in het Nederlandse taalgebied met vestigingen in Hasselt, Amsterdam en New York. Clavis vertegenwoordigt topauteurs als Guido van Genechten, Gerard van Gemert, Anthony Horowitz en Liesbet Slegers en heeft een sterke internationale uitstraling. Dit is mede te danken aan het opzetten van internationale partnerships. “Tegenwoordig kunnen kinderen van Italië tot Japan wegdromen bij titels als Rikki en Kaatje”, aldus commercieel directeur Anthony Vavrinek.

Ballon Media
Ballon Media bestaat uit het verdelingsapparaat Ballon Media Sales, kinderboekenuitgever Ballon Kids en stripverhalenuitgever Ballon Comics. Ballon Media Sales verdeelt de eigen uitgaven en is daarnaast voor een aantal gerenommeerde uitgeverijen exclusief verdeler in Vlaanderen en Nederland. Voor de kinderboeken worden vanaf 1 januari 2011 het fonds van Clavis, de kinderboeken van Casterman en de eigen Ballon Kidsuitgaven gezamenlijk aangeboden. “De complementariteit van de verdeelde kinderboekfondsen is groot en biedt daarom een gemeenschappelijke opportuniteit voor alle vertegenwoordigde uitgeverijen”, aldus Alexis Dragonetti, afgevaardigd bestuurder van Ballon Media.

Ballon Media België

Franklin Rooseveltplaats 12
2060 Antwerpen - België
T. +32 (0)3 294 15 00
F. +32 (0)3 294 15 01
E. info@ballonmedia.com

BTW BE 0425 148 327
© 2011 Development by BrainSolutions | Powered by KenticoCMS