Onderwerpblog

Tik Tak is terug met gloednieuwe afleveringen. Vanaf 2 september op Ketnet Junior en in de Ketnet Junior-app en vanaf 8 november in de boekenkast!

blog

23.000 kinderen vieren het einde van het schooljaar op het grootste kinderfestival van de lage landen: Pennenzakkenrock. Honderden kinderen waagden hun kans om de code te kraken met Jommeke!

blog

Samen met ongeveer 6000 kinderen uit het eerste en tweede leerjaar, zakte Rory De Raaf af naar Balen, naar recreatiedomein Keiheuvel. Daar ging dit jaar voor de 17e keer 'Bengelpop' door.

blog

Lees hier het verslag van Hannah en Quinten over hun avonturen in Zwitserland met Jommeke.

blog

Met een gevoel van ongeloof en veel verdriet vernamen wij zaterdagavond 25/05 het plotse overlijden van Alexis Dragonetti.

blog

De bus van Intersoc werd helemaal omgetoverd tot een Jommeke-bus! Reis jij mee?
 

blog

Via de Jommekeskrant gingen we op zoek naar een kindreporter om verslag uit te brengen van de lancering van het nieuwe Jommeke-album in Zwitserland.
 

blog

De KLIMBOOM Mortsel won naar aanleiding van de helden-scholenwedstrijd van Ballon Media een bezoek van de grote stripheld Lucky Luke.
 

blog

Drie dingen die niet mogen missen in je sciencefictioncollectie: Marvano. Ravian. Renaissance. Klinkt als muziek in de oren? Lees snel verder.
 

blog

Dinosauriërs blijven ons ook vandaag nog verbazen! Onlangs werd weer een nieuwe soort ontdekt, die helemaal niet te vergelijken is met de grote rovers of de kolossen met hun lange nek.
 

|<  <   1 2 3    >  >| pagina’s: 1 van 3