G.Raf Zerk 21 Knook-out

Beschrijving

Je doodlachen is gezond

Wie tot aan het einde der tijden met rust gelaten wil worden, kan beter uitkijken naar een andere begraafplaats dan G. Raf Zerks kerkhof. Sommige van zijn klantjes willen ook hier het... euh... leven aangenamer te maken door wat bij te klussen, andere knekelmannen zeuren nu nog meer dan in hun levende tijd. G. Raf Zerk probeert de kerk in het midden te houden, tot grote vreugde van een massa lezers...

De auteurs

Marc Hardy is een toegewijd auteur. Zo nu en dan trekt hij naar lugubere begraafplaatsen om er de sfeer op te snuiven. Dat betekent dat hij aan het volgende album van "G. Raf Zerk" begonnen is. Marc is een virtuoos tekenaar die net zo graag in zwart-wit werkt als rechtstreeks in kleur. Heel dynamisch en energiek zet hij zich volledig in wanneer hij werkt met scenario's van Raoul Cauvin, de humorscenarist bij uitstek die niet meer hoeft te worden voorgesteld.
In "G. Raf Zerk" laat Raoul de kleine menselijke kantjes belachelijk maken door dode maar daarom geen doodse personages. In de gags en korte verhaaltjes steken de auteurs ook graag de draak met onze consumptiemaatschappij, die een mens zelfs na zijn dood geen rust gunt.

Productspecificaties
Hoofdreeks: G.Raf Zerk
Categorie: Strips
Afmetingen: 213mm x 295mm
Uitgever: Dupuis
Serie: G.Raf Zerk
EAN: 9789031425365
Uitvoering: Softcover
Pagina's: 48
Verschijningsdatum: 01/10/2003
Prijs: 7,95€