Jojo 12 Op kostschool

Beschrijving

Dag en nacht op school!

Arme Mamy! Ze moet aan haar heup worden geopereerd en daarna zal ze een maand herstellen in een revalidatiecentrum, ver weg van haar eigen huis... en van Jojo.
Arme Jojo! Om geen achterstand te krijgen op school, moet hij een maand lang naar een kostschool in de grote stad. Maar als blijkt dat zijn school nog steeds officieel staat ingeschreven als kostschool, verandert alles: het kereltje krijgt een kamer boven de school en hij woont vier weken lang bij de directeur.
Arme directeur! Een maand lang Jojo als kostschoolleerling... Een héle maand lang! Dat betekent dat het gedaan is met zijn rust. En als de hele klas, die stikjaloers is op Jojo's bijzondere status, Jojo wil komen opzoeken, beginnen de problemen pas goed!

Een album dat warmte uitstraalt, net als de hoofdpersoon.

Met het twaalfde album van deze reeks, heeft André Geerts een verhaal gemaakt vol herkenbare emoties en momenten van grote hilariteit. Met zijn ronde, dynamische tekenstijl, neemt de auteur ons mee naar een ideale jeugd. Een fraai tegenwicht voor de problemen waarmee we in het dagelijkse leven worden geconfronteerd.

Productspecificaties
Hoofdreeks: Jojo
Categorie: Strips
Afmetingen: 213mm x 295mm
Uitgever: Dupuis
Serie: Jojo
EAN: 9789031424610
Uitvoering: Softcover
Pagina's: 48
Verschijningsdatum: 06/11/2002
Prijs: 7,50€