Tamara 5 ...Waanzinnig veel !

Beschrijving

Een beetje... veel... waanzinnig veel. Als Tamara verliefd wordt, is geen inspanning te groot. Dan trekt ze sprintjes door het bos, plukt ze alle bloemen die ze vinden kan en loopt ze met plezier een zonnesteek op terwijl ze zit te wachten op haar mooie prins. Maar ook als ze niet verliefd is, verliest Tamara nooit haar goed humeur. Haar kilootje(s) op overschot dan helaas evenmin. En dat vindt ze zelf jammer.
Tamara is de vriendin op wie je altijd kunt rekenen. En ze zegt je rechtuit wat ze denkt, zelfs al wil je het niet altijd horen. Ook dat is Tama: recht voor haar raap!
Tamara is een eigentijdse meid, een heldin van vandaag... Niet (helemaal) perfect en op zoek naar zichzelf! Zoals wij allemaal...

 

Na tien jaar heeft scenarist Zidrou er een grappige carrière opzitten. Met reeksen over een tirannieke hoofdredacteur (De Boss), stedelijke kannibalen (De kannibrallen), kleine ettertjes (Dokus de leerling) en ongewenste honden (Vlooienbaal) werkt hij al jaren op de lachspieren van jong en oud. Hij zet nu met zielsverwant Christian Darasse een nieuwe toon neer. Met soms bijtende spot, maar toch steeds vol tederheid vertelt het duo de pijnlijke ervaringen van een jonge meid vol complexen en haar goedgebekte halfzusje.

Productspecificaties
Hoofdreeks: Tamara
Categorie: Strips
Afmetingen: 215mm x 295mm
Uitgever: Dupuis
Serie: Tamara
EAN: 9789031428403
Uitvoering: Softcover
Pagina's: 48
Verschijningsdatum: 07/02/2007
Prijs: 7,50€